Törpe Cochin-Selyemtyúk- Lábtollas Törpetyúk És Bóbitás Fajtaklub
Törpe Cochin-Selyemtyúk- Lábtollas Törpetyúk És Bóbitás Fajtaklub
Törpe cochin
 
Menü
 
Kiállítások
 
Fordítások/cikkek
 
Klubtagok a neten
 
M.G.K.SZ. és Fajtaklubok
 
Fajtaklubkiállítás Szabályzata
Fajtaklub kiállítás rendezésének feltételei
 
Azon MGKSZ tagegyesületeknek, akik fajtaklubunk kiállítását kívánják megrendezni a következő feltételeknek kell megfelelniük. Kellő számú minimum 40 x 40-es egysoros ketrec, az állatok etetése, itatása a rendezőket terheli mind személyi és anyagi feltételként.

A katalógusba sorolást  fajtaklubunk vezetése oldja meg.A beérkező nevezések a fajtaklub színsorrendjének megfelően kerül összeállításra. A rendezőknek az eredmény katalógust kell biztosítaniuk a kiállítók számára. A kiállított állatok bírálatáról fajtaklubunk gondoskodik a hatályos szabályok szerint. A bírálók egyszeri étkezéséről (ebéd) a rendezők gondoskodnak. A díjazást fajtaklubunk oldja meg saját vagyonából és a hatályos szabályok szerint.A kiállított egyedek nevezési díjából 50-50 %-ban a rendezők és a fajtaklub részesedik, melyet a fajtaklub gyűjt össze, majd ad át a rendezőknek.Továbbá a rendezőknek ajánlattal kell rendelkezniük megfelelő minőségű-és mennyiségű szállás és étkezési lehetőséggel, valamint helyet kell biztosítaniuk klubgyűlésünk megrendezésére.

 

Díjazás

Fajtaklubunk alapul veszi az MGKSZ Szabályzatában leírt, a Fajtaklubkiállításokra vonatkozó díjazási feltételeket és lehetőségeket.Mivel több fajtát is magába foglal a klub, ezért  a következő kiegészítések kerülnek a szabályzatba.

A benevezett állatok fajták szerint külön lesznek díjazva.

Egy fajtán belül,ha a benevezett darabszám meghaladja a 10 db-ot lehetőség van a  következő cím(ek) kiadására.

 
Fajtagyőztes :  az adott fajtán belül nemenként 3-3 kiváló példány megléte szükséges a két cím kiadásához, míg 4 vegyes ivarú kiváló példány megléte esetén egy Fajtagyőztes cím adható ki.
 
Klubgyőztes  : a Fajtagyőztes utáni cím. 30 db nevezett vegyesivarú állat esetén 1 db,  ivaronként 20 -20 példány megléte esetén 20 példányonként 1 db kerülhet kiosztásra.A Klubgyőztes a Fajtagyőztestől eltérő színű, kiválóra minősített állatnak adható.
 
Klubdíj : ha valamely fajtából olyan példány kerül bemutatásra,amely minősítésben fajtatársait messze megelőzi, de egyéb feltételek miatt Fajtagyőztes vagy Klubgyőztes cím nem adható, Klubdíjjal jutalmazható.
 
A tenyésztői verseny : az a tenyésztő, aki a benevezett állatai közül 6db-bal a legmagasabb összpontszámot éri el Klubmester címet kap.Holtverseny esetén az a tenyésztő nyer, akinek kollekciójában több a fiatal állat.
 
Törpe páduai
 
Naptár
2018. Szeptember
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Pontos Idő
 
Számláló
Indulás: 2008-11-09
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Díszbaromfisok, galambászok
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!